Over smaak valt niet te twisten.

Bij SHAKENSTYLE kan je voor ieder soort evenement een mobiele (cocktail)bar hurenEvenementen zijn altijd anders en de wensen van onze klanten ook. Gelukkig kunnen wij door ons diverse aanbod aan barren goed inspelen op verschillende klantbehoeften. Onze barren hebben de namen van bekende steden. Elke stad heeft zijn eigen uitstraling en design en onze barren dus ook. Al onze barren zijn voorzien van verlichting in elke gewenste kleur en een branding bord. Hier is plek voor jouw logo voor een professionele uitstraling van jouw evenement. Daarnaast krijg je een gepersonaliseerde menukaart die perfect past bij jouw bar. Hieronder lees je wat meer over onze barren.

Las Vegas

Deze bar heeft een mooie luxe uitstraling. Met het stalen frame en de kleuren zwart en rood heeft het een strak design. Boven de bar is een mogelijkheid om glazen op te hangen. Dit kan natuurlijk ook alleen voor de sier. De Las Vegas wordt vaak gebruikt op een event waar echt gefeest wordt. What happens with the Vegas stays with the Vegas.

Dubai

Deze bar heeft dezelfde luxe uitstraling als de Las Vegas. Alleen is deze bar uitgerust met een stalen frame en de frisse kleuren wit en groen. Dat is niet het enige verschil. De backbar van de Dubai is voorzien van een lichtgevend bord met de tekst “COCKTAILS”. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat jouw gasten de cocktails niet kunnen vinden! Met de naam Dubai is het niet meer dan logisch dat deze bar wordt gebruikt voor events waar er behoefte is aan een WOW-factor want dat heeft deze bar!

Saint-Tropez

Met deze bar en backbar voeg jij klasse en stijl toe aan je event. De witte kleur geeft een luxe uitstraling waarvan jouw gasten zullen opkijken. De bar zal het serveren van kleurrijke cocktails eruit laten spatten en kan niet ongemerkt voorbijgaan. Met een naam als Saint-Tropez geeft deze bar een zonnig gevoel en heeft een sierlijke uitstraling. Precies wat je zoek als jouw evenement buiten plaatsvindt. 

Portofino

Deze bar heeft een prachtig design van marmer en koper. Met deze trendy bar staan je gasten te popelen om te genieten van een heerlijke cocktail. Deze bar is vernoemd naar de plaats Portofino, een kleine kustplaats met een haven aan de middellandse zee. Klein is deze bar zeker niet, maar de bar neemt wel een Italiaanse sfeer mee naar jouw evenement! 

London

Deze bar heeft een uniek en kleurrijk design. De gouden afwerking zorgt voor een moderne uitstraling en is een mooie toevoeging aan jouw event. Met een naam als London is deze bar een echte eyecatcher, net als the London Eye. Met deze bar zorg je dat alle ogen op jou zijn gericht. 

New York

Deze bar en backbar heeft een stijlvol design van zwart staal en hout. Deze materialen geven een industriële uitstraling. New York staat bekend om groot, groter, grootst. Deze bar geeft jou dat beetje extra wat je zoekt voor je evenement. The city that never sleeps geeft jou een onvergetelijke avond. 

Amsterdam

Deze bar en backbar zijn voorzien van een stijlvolle koperen kleur. In combinatie met hout geeft dit een industriële uitstraling. Dankzij het formaat, makkelijk te plaatsen. Ook bij jou in de woonkamer bijvoorbeeld! Met een naam als Amsterdam ben je veelzijdig, toegankelijk en authentiek. 

Paris

Deze bar is zowel te huren in het zwart als in het wit. Beide barren geven een stijlvolle uitstraling. Dankzij het compacte formaat is deze bar makkelijk te plaatsen. Ook bij jou in de woonkamer bijvoorbeeld! Met een naam als Paris, heeft deze bar een romantische uitstraling. Deze bar is perfect geschikt voor een wat kleiner, intiemer feest, event of verjaardag. 

Ben jij nou ook zo enthousiast geworden over ons diverse aanbod aan cocktailbars? Welke bar ga jij huren? Klik hier en vraag meteen je offerte aan!

Cocktail bar