BRAND EXPERIENCE

Bartenders en cocktailshakers achter een cocktail bar

Partners

Door onze jaren lange ervaring hebben wij veel partners in de jaren opgebouwd. Onze nauwe samenwerking met de beste bedrijven in de hospitality industry heeft er voor gezorgd dat wij onszelf constant kunnen verbeteren en daardoor uw evenement kunnen omtoveren tot één die u nooit zal vergeten Voor een overzicht van een aantal partners leest u verder.

Stand ontwikkeld door shakenstyle voor een brand activation van remy martin

Brand Activation

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je product op de best mogelijke manier presenteert en de consument activeert tot het kopen en gebruiken van jou product? SHAKENSTYLE zorgt er met onze professionele cocktail shakers en zelf ontwikkelde bars en stands voor dat je potentiële gasten jouw product niet meer vergeten! Wij verzorgen Brand Experiences op maat die zowel uniek zijn voor de gast en het merk. Daarbij laten onze activations altijd een grote en positieve impact achter op je doelgroep.

full service event in het portfolio van shakenstyle

Portfolio

Voor een overzicht van een greep uit alle evenementen die wij gedaan hebben, kunt u hier verder lezen. Hier staan Brand activations, privé feesten en nog veel meer tussen. Voor een meer gedetailleerd overzicht wil ik u doorverwijzen naar onze Instagram pagina. Als u benieuwd bent naar de meest recente opdrachten en ontwikkelingen binnen ons bedrijf kunt u altijd contact met ons opnemen!

Beach cocktilabar op festival met extra attributen

Concept Development

SHAKENSTYLE is gefocust op het bieden van de beste merkbeleving voor de consument! Wij spreken dan ook liever over Brand Experience, dan over Brand Activation. De Experience kunnen wij voor u regelen van A tot Z. Eerst zullen we samen een plan op papier zetten wat aan al jullie wensen voldoet. Vervolgens gaan wij er mee aan de slag en bellen onze beste partners voor de uitvoering van het concept. Door middel van reguliere updates zal u nooit verbaasd zijn over het eind resultaat. En wij kunnen u garanderen dat u versteld zult staan van he eind resultaat!