Brand Activation

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je product op de best mogelijke manier presenteert en de consument activeert? SHAKE ‘N STYLE zorgt er met onze cocktail shakers en cocktail catering voor dat je potentiële consument jouw product niet meer vergeet! Wij verzorgen Brand Experiences die zowel uniek zijn als impact hebben in je doelgroep.

Meer informatie

Concept Development

SHAKE ‘N STYLE is gefocust op het bieden van de beste merkbeleving voor de consument! Wij spreken dan ook liever over Brand Experience, dan over Brand Activation. De Experience regelen wij voor u van a tot z, door middel van onze full service events en door middel van onze professionele cocktail shakers en cocktail catering.

Meer informatie

Consulting

Naast het leveren van professionele en ervaren cocktail shakers zijn wij gespecialiseerd in het trainen van horeca-personeel. Aangezien een succesvolle bar begint bij het personeel, zijn getrainde bartenders van essentieel belang. De hygiëne, effectiviteit, dranken-kennis en de juiste service valt allemaal te leren. Ons motto: iedereen kan cocktails bereiden met de juiste begeleiding!

Meer informatie

Workshops

SHAKE ‘N STYLE heeft een interactieve workshop ontwikkeld waar de wereld van het cocktail shaken centraal staat. Tijdens deze leerzame, maar vooral vermakelijke workshop worden de geheimen van het cocktail shaken door een professionele cocktailshaker gepresenteerd aan de deelnemers van de workshop.

Meer informatie

Hostesses

Een professioneel evenement kan niet zonder hostesses. Van een warm welkom, via het overbrengen van uw boodschap, tot een prettig “tot ziens”. De juiste service en sfeer is uitermate belangrijk.

Meer informatie