BRAND EXPERIENCE

Brand Activation

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je product op de best mogelijke manier presenteert en de consument activeert tot het kopen en gebruiken van jou product? SHAKENSTYLE zorgt er met onze professionele cocktail shakers en zelf ontwikkelde bars en stands voor dat je potentiële gasten jouw product niet meer vergeten! Wij verzorgen Brand Experiences op maat die zowel uniek zijn voor de gast als het merk. Daarbij laten onze activations altijd een grote en positieve impact achter op je doelgroep.

Concept Development

SHAKENSTYLE is gefocust op het bieden van de beste merkbeleving voor de consument! Wij spreken dan ook liever over Brand Experience, dan over Brand Activation. De Experience kunnen wij voor u regelen van A tot Z. Eerst zullen we samen een plan op papier zetten wat aan al jullie wensen voldoet. Vervolgens gaan wij er mee aan de slag en bellen onze beste partners voor de uitvoering van het concept. Door middel van reguliere updates zal u altijd op de hoogte zijn van het proces. En wij kunnen u garanderen dat u versteld zult staan van het eind resultaat!

Partners

Door onze jaren lange ervaring hebben wij veel partners in de jaren opgebouwd. Onze nauwe samenwerking met de beste bedrijven in de hospitality industry heeft er voor gezorgd dat wij onszelf constant kunnen verbeteren en daardoor uw evenement kunnen omtoveren tot een die u nooit zal vergeten. Voor een overzicht van een aantal partners, leest u verder.

Portfolio

Voor een greep uit alle evenementen die wij gedaan hebben, kunt u hier verder lezen. In ons portfolio staan brand activations, privé feesten en nog veel meer. Voor een gedetailleerder overzicht wil ik u doorverwijzen naar onze Instagram pagina. Als u benieuwd bent naar de meest recente opdrachten en ontwikkelingen binnen ons bedrijf kunt u altijd contact met ons opnemen!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.