BRAND ACTIVATION EXPERIENCE

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw product op de best mogelijke manier presenteert en de consument activeert?
Wij willen dat de potentiële consument je producten niet meer vergeet. SHAKENSTYLE verzorgt jouw brand activation experience die zowel uniek is, als een grote impact heeft op je doelgroep. Op deze manier wordt de juiste boodschap en ervaring altijd succesvol geleverd.

SHAKENSTYLE ontzorgt. Wij begrijpen dat jij je merkactivering zo efficiënt mogelijk wil regelen. Daarom beschikken wij over de capaciteit om jouw merkactivatie vorm te geven, te bouwen, uit te voeren, te onderhouden en op te slaan. Het type branding maakt hiervoor niet uit. Of het nou gaat om een activation met: tenten, barren, heaters of alleen het door hostess laten inschenken van de drankjes, alles is mogelijk! Ook brengen wij indien gewenst rapportages uit van het bereik en effect van je activatie. Een after movie en fotoreportage behoren eveneens tot het beschikbare pakket van onze Brand Activation Experience. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen.

Niet voor niets brengen steeds meer prachtige merken hun merkactivering bij ons onder. Momenteel doen wij bijvoorbeeld activaties voor merken als: Licor 43, Piper-Heidsieck en Lucas Bols. Jij vertelt ons wat, waar en wanneer er een event moet plaatsvinden en wij verzorgen alles. Geen gedoe, alleen perfect uitgevoerde activaties. Dat is waar SHAKENSTYLE voor staat.

SHAKENSTYLE heeft een hoge standaard betreffende professionaliteit en service. Een goede samenwerking met onze klanten staat daarom voorop om een brand activation vlekkeloos te laten verlopen.
Heb je al bestaande activaties van je merk en wil jij deze bij ons onderbrengen? Ook bestaande activaties nemen wij tegen zeer scherpe tarieven makkelijk over. Dus breng de kosten omlaag en de kwaliteit omhoog!