Brand Activation

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die jouw product op de best mogelijke manier presenteert en de consument activeert?
Wij willen dat je potentiële consument je producten niet meer vergeet. SHAKE ‘N STYLE verzorgt ervaringen die zowel uniek zijn, als een grote impact hebben in je doelgroep.

SHAKE ‘N STYLE ontzorgt. Wij begrijpen dat jij je merkactivering zo efficiënt mogelijk wilt regelen. Daarom beschikken wij over de capaciteit om jouw merkactivatie vorm te geven, te bouwen, uit te voeren, te onderhouden en op te slaan. Ook brengen wij indien gewenst rapportages uit van het bereik en effect van je activatie. Een after movie en fotoreportage behoren eveneens tot het beschikbare pakket. Voor meer informatie hierover kan je contact opnemen of meer lezen bij onze professionele cocktail catering.

Niet voor niets brengen steeds meer prachtige merken hun merkactivering bij ons onder. Jij vertelt ons wat, waar en wanneer er een event moet plaatsvinden en wij verzorgen het. Geen gedoe, alleen perfect uitgevoerde activaties. Dat is waar SHAKE ‘N STYLE voor staat.

SHAKE ‘N STYLE heeft een hoge standaard betreffende professionaliteit en service. Een goede samenwerking met onze klanten staat daarom voorop om een brand activation vlekkeloos te laten verlopen.
Heb je al bestaande activaties van je merk en wil jij deze bij ons onderbrengen? Ook bestaande activaties nemen wij tegen zeer scherpe tarieven over. Dus breng de kosten omlaag en de kwaliteit omhoog!