Concept Development

Wil jij je merk op een unieke manier in de markt zetten, om zodoende potentiële kopers een beleving te geven die men niet snel vergeet? SHAKE ‘N STYLE is gefocust op het bieden van de beste merk en productbeleving voor de consument. Deze merkbeleving, of brand experience, regelen wij volledig van A tot Z.

Door storytelling technieken toe te passen in het proces, creëren we een merk activatie die verder gaat dan alleen activeren. Onze cocktail shakers vertellen jouw verhaal op een manier die zal blijven hangen. Via een experience met een hoge likability. Dit om te zorgen voor een hogere brand equity en loyaliteit, wat ook na de activatie zal bijdragen aan hogere verkoopcijfers.

Het merk is altijd de basis. SHAKE ‘N STYLE begint hier zodat wij door en door begrijpen waar het merk voor staat en waar de krachten en uitdagingen liggen. Vervolgens kijken wij hoe we deze krachten kunnen vertalen naar een experience die jouw doelgroep niet snel zal vergeten. Wij activeren tot aankoop en creëren ‘sharable’ content voor social media. Ook denken wij graag mee om nieuwe concepten te ontwikkelen, waarbij de kracht van het merk of product op een creatieve manier wordt gepresenteerd.