Cocktail Cateraar

SHAKE ‘N STYLE is gespecialiseerd in de professionele catering van cocktails op evenementen. Wij leveren kwaliteit met oog voor detail en stellen graag een cocktail catering samen aan de hand van jouw wensen.

“Because with us, it’s always cocktail o’Clock”

Meer over Cocktail catering

Barsupport voor horeca

Verrukkelijke cocktails op een professionele manier bereidt. Dit is een must voor elke horeca-ondernemer. Niet voor niets wordt cocktailbereiding door onze barsupport “mixology” genoemd; de wetenschap van drankbereiding. Onze bartenders zijn uitstekend opgeleid, representatief en passen zich razendsnel aan om je gast een unieke ervaring te bieden in jouw eigen zaak of bij een catering.

Meer informatie

Drank catering

Naast verrassende cocktails verzorgt SHAKE ‘N STYLE ook catering voor overige dranken. Het assortiment bestaat uit bier, fris en wijn. Daarnaast passen wij de levering van drank graag aan jouw wensen aan.

Meer informatie

Hostesses

Een professioneel evenement kan niet zonder hostesses. Van een warm welkom, via het overbrengen van je boodschap, tot een prettig “tot ziens”. De juiste service en sfeer is uitermate belangrijk en hostesses zijn een belangrijk onderdeel van catering.

Meer informatie

Ice Taxi

SHAKE ‘N STYLE verzorgt én bezorgt ijsblokjes en cruched ijs bij strandtenten, horecagelegenheden, kantines, restaurants, evenementen en catering. Ook leveren we aan particulieren tegen zeer scherpen tarieven.

Meer informatie