Barsupport

Verrukkelijke cocktails op een professionele manier bereidt is een must voor elke horeca ondernemer. Niet voor niets wordt cocktailbereiding door onze barsupport “mixology” genoemd; de wetenschap van drankbereiding. Onze cocktail shakers zijn uitstekend opgeleid, representatief en passen zich razendsnel aan om jouw gast een unieke ervaring te bieden in je eigen zaak.

 

Alle barsupport in ons ruime bestand zijn intensief getraind. Heb jij een uniek concept met unieke bereidingen? Dan zorgen wij dat onze cocktail shakers specifiek worden geïnstrueerd om te zorgen dat ze ook in jouw zaak alle unieke cocktails perfect kunnen bereiden.

 

Dus ben jij op zoek naar extra barsupport op piekmomenten? Of besteed jij het liefst de hele personeelsadministratie aan ons uit? Shake ‘n Style voorziet je in al jouw personeelsbehoeftes. Wij begrijpen dat je opzoek bent naar vaste gezichten voor jouw zaak, maar dat je ook de flexibiliteit wilt hebben om op te schalen op piekmomenten. Wij helpen je hier graag en zorgen dat jij je met flexibel barpersoneel kunt focussen op het maximaliseren van de winst in de zaak.

 

Direct barsupport inhuren?

Neem contact op