Specialist in cocktail catering

Organiseer je een fantastisch bedrijfsfeest, tuinfeest, verjaardagsfeest of trouwfeest, dan mogen heerlijke cocktails niet ontbreken! SHAKE ‘N STYLE is gespecialiseerd in professionele cocktail catering op locatie.

Voor ieder thema en sfeer hebben wij een passende premium look bar, kies zelf welke cocktails je op het feest wil serveren of laat je door ons adviseren. SHAKE ‘N STYLE werkt uitsluitend met professioneel opgeleide cocktailshakers en levert kwaliteit met oog voor detail. We stellen graag een cocktail-experience samen aan de hand van je wensen, en nemen vervolgens alles uit handen zodat jij kan genieten van het feest. Ook kan je bij ons terecht voor het bar huren. Heb je onze verhuur Gin & Tonic bar al gezien?

Neem contact op

Cocktails van professionele shakers

Bij cocktail catering regelen wij professionele shakers, de bar, glazen, verse ingrediënten en natuurlijk de drank. Oftewel, volledige event verhuur. SHAKE ‘N STYLE verzorgt zowel grote als kleine evenementen.

Door de uitstekende service van SHAKE ‘N STYLE, wordt de organisatie van een evenement moeiteloos verzorgd van begin tot eind. Met onze passie voor kwaliteit, presentatie en beleving staan wij garant voor een unieke beleving! Niet voor niets hebben wij al jaren 5 sterren reviews op Google

“Because with us, it’s always cocktail o’Clock”

Neem contact op

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Cocktail catering op klein evenement

Een feestje, borrel of verjaardag is tegenwoordig niet meer compleet zonder een verrassende cocktail catering op het menu. SHAKE ‘N STYLE biedt daarom, tegen een aantrekkelijke prijs, een full service cocktail-experience aan. Deze cocktail catering bestaat uit een cocktail shaker die je gasten vermaakt met het creëren van verrukkelijke cocktails.

 

De professionele shaker werkt vanuit een door ons aangeleverde professionele bar. Ook wordt de drank, ingrediënten en glaswerk verzorgd. Oftewel, een complete experience van begin tot eind.

 

Nieuwsgierig of dorstig geworden naar onze cocktail catering op maat? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Cocktail catering bij groot evenement

Organiseer je een groot evenement en ben je opzoek naar cocktail catering met geruime ervaring? Dan heb je met Shake ‘n Style de ideale partner gevonden! Wij hebben veel ervaring met grote events en kunnen met onze eigen stijlvolle barren tot wel 500 cocktails per uur serveren.

 

Grote evenementen zijn bij ons dan ook altijd maatwerk, we bepalen samen wat het beste aansluit op je wensen en regelen het vervolgens van a tot z. Hierdoor hoef jij je om de catering in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Neem direct contact met ons op voor meer informatie over cocktail catering en onze full service events.

Contact opnemen