Er zijn natuurlijk veel soorten cateringen: foodcateringen, koffiecateringen, drankcateringen en noem maar op. Toch kent niet iedereen deze variant van een catering, die eigenlijk veel leuker is dan andere cateringen. Bij deze catering zijn er namelijk zo veel keuzes die je zelf kan maken. De kleur van de bar, de soorten drankjes en een prachtige menukaart op maat. Dan hebben we het natuurlijk over de cocktail catering!

Bij jouw bedrijf

De cocktailcatering begint bij het grote publiek steeds bekender te worden. Op bedrijfsfeesten is wat bier en een wijntje tegenwoordig niet meer genoeg. Men wil het beste aan hun werknemers aanbieden en het bedrijfsfeest gebruiken om net die extra waardering te laten zien. Hiervoor moet groot uitgepakt worden en daarvoor is de cocktail catering de perfecte variant. Een luxe cocktail met klasse uitstraling voor het bestuur van het bedrijf. Of als het budget wat lager is, maar je toch heerlijke cocktails wil serveren een paar Moscow Mules en Dark & Stormy’s. 

Elke gelegenheid

Ook bij een verjaardag of jubileum kan je een prachtige cocktailcatering regelen. Hiervoor kan je ook een menukaart op maat gemaakt krijgen. Leuk met de naam van de jarige op het menu of zelfs een brandingbord op de bar in de stijl van de verjaardag. In welk thema jouw feest ook gevierd wordt, voor elk thema is er een bar. Doordat er negen soorten barren zijn, is er altijd een bar voor jouw thema. Om het thema van jouw verjaardag helemaal door te laten schijnen in jouw evenement, kunnen zelfs de cocktails speciaal gekozen worden om deze met de juiste kleur op het feest toe te voegen. Wanneer jouw dochter achttien wordt en heel erg van roze houdt, kunnen wij prachtige Raspberry Mojito’s maken. 

Bij een trouwerij voegt een cocktailcatering ook de prachtige luxe uitstraling toe aan jouw speciale dag. Zo kunnen er cocktails gemaakt worden met champagne, om jouw speciale dag nog specialer te maken. De prachtige Saint Tropez bar past door zijn sierlijke design perfect bij elke bruiloft. Doordat de cocktailshakers zich altijd keurig kleden, zorgen zij dat jouw evenement een professionele uitstraling krijgt. 

De Cocktailcatering

De cocktailcatering is dus voor elk evenement een perfecte toevoeging. De cocktailcatering zal het gesprek van het event worden. De luxe en professionaliteit spreekt alle gasten aan en zal ervoor zorgen dat iedereen enthousiast een cocktail drinkt op jouw feest. De cocktailcatering is een must voor een evenement en zal in 2021 niet meer weg te denken zijn in de evenementenwereld. 

Cocktailbar New York Cocktailcatering
Cocktailbar New York Cocktailcatering