COCKTAIL SHAKERS

Wij werken immer met professionele shakers! De shakers zijn bekend met de bar en nemen zelf alle glazen, verse ingrediënten en de drank mee. Oftewel, u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken! Onze cocktailshakers hebben extern een diploma gehaald en zijn vervolgens intern gescreend, of zijn intern opgeleid en gescreend. Hierdoor kunnen wij een hoge standaard hanteren. Op deze manier weten wij precies welke kwaliteiten elke shaker bezit en kunnen zo de perfecte shaker naar elke klus sturen. Net als onze oester jongens en meisjes hebben wij mannelijke en vrouwelijke cocktail shakers op elk niveau. De ervaring van de shakers en SHAKENSTYLE staat garant voor uitstekende service. Hierdoor gaat de organisatie en het verloop van een evenement moeiteloos en verzorgd van begin tot eind. Met onze passie voor kwaliteit, presentatie en beleving staan wij garant voor een unieke beleving! Niet voor niets hebben wij al jaren 5 sterren reviews op Google!
Op zoek naar cocktail shakers voor jouw event?

consulting cocktail

Al onze cocktailshakers hebben of; extern een diploma gehaald en zijn vervolgens intern gescreend, of zijn intern opgeleid en vervolgens gescreend. Hierdoor kunnen wij onze ‘SHAKENSTYLE werkwijze’ constant blijven garanderen en hanteren. ‘Hoge kwaliteit, goede smaak en geweldige presentatie zijn hierin onze steunpilaren. Doordat wij de screening en training intern doen weten wij precies welke kwaliteiten elke shaker bezit en kunnen zo de perfecte shaker naar elke klus sturen. Al onze shakers hebben ervaring binnen de hospitality wereld en zijn daarom altijd opzoek naar een manier om een glimlach op de gezichten van alle gasten te toveren. Daarnaast zijn onze bartenders zeer ijverig en willen het maximale uit elke cocktail halen en serveren daarom immer ‘perfect serves’. Tot slot zijn ze getraind om zich aan te passen op de situatie en het evenement. Met lange rijen zal er snel gewerkt worden en komt de focus meer op aantallen te liggen. Wanneer er wat meer tijd over is kan er een klein showtje opgevoerd worden en wordt alle tijd uit getrokken om zo elke keer de beste cocktail mogelijk te maken!


Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.