Cocktailbar huren op locatie

Een fantastisch feest vraagt een fantastische bar en een prachtige locatie, maar wat is een cocktailbar zonder heerlijke cocktails. Ze zijn een lust voor het oog en natuurlijk ook voor de smaakpapillen.  

SHAKENSTYLE is gespecialiseerd is het leveren van professionele cocktailbar op locatie. Voor ieder thema- en sfeerfeest hebben wij een passende premium-look bar. Onze bars zijn stuk voor stuk door ons team ontworpen en ontwikkeld en zijn daarom makkelijk aanpasbaar naar jouw wensen. 

Een groot of klein evenement, wij hebben een bar op maat. Onze barren kunnen door een of twee bartenders bemand worden. Wanneer er in korte tijd veel cocktails gemaakt moeten worden, is het verstandig om twee shakers achter de bar te hebben. Zo staat er niemand ongeduldig te wachten. Barren als de Las Vegas of Saint Tropez hebben twee stations voor cocktailshakers. Een bar als capri heeft één station en is daardoor meer geschikt voor de kleinere evenementen. De benodigde bar is dus ook erg afhankelijk van het doel van het evenement. 

De menukaart voor jouw cocktailbar op locatie stel je natuurlijk zelf samen. Kies voor jouw favoriete cocktails en wij zorgen dat alles perfect wordt geserveerd. Het ontwerp van de menukaart kan volledig aangepast worden naar jouw wensen en/of het thema van jouw feest. 

Onze barren kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Naast het huren van een cocktailbar op locatie, verzorgen we ook bier, wijn en fris. Maar dat niet alleen, we kunnen ook champagne serveren of sushi maken. Bij SHAKENSTYLE kan het allemaal. Ben jij enthousiast geworden en heb jij voor je volgende verjaardag, bedrijfsfeest, jubileum, trouwerij of ander evenement een cocktailbar op locatie nodig, dan kan SHAKENSTYLE jouw zorgen uit handen nemen en het regelen. Klik hier om een offerte aan te vragen!

Cocktailbar op locatie