COCKTAILS

slide 1
Cocktailbar huren
Onze Mobiele Cocktailbars
Cocktail Workshop
Drank Catering
Gelegenheden
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
ShadowSHAKENSTYLE levert verschillende concepten naast een cocktailbar met cocktails op locatie die jij kan huren! Bekijk hieronder het assortiment waarbij de focus ligt op cocktails die door onze cocktailshakers worden gemaakt. Of wil je bijvoorbeeld een champagne– of oesterbar huren?

 

Cocktailshakers achter een cocktailbar op locatie die verschillende cocktails maken

Cocktailbar huren

SHAKENSTYLE is gespecialiseerd in de professionele catering van cocktails en alle andere dranken en wensen op evenementen. Onze cocktailshakers leveren altijd een hoge kwaliteit met oog voor detail. We stellen graag een pakket samen met een cocktailbar en cocktails aan de hand van jouw wensen!

Wil jij een cocktailbar huren op je eigen locatie, of wil je een volledig verzorgd evenement met cocktails, geluidsinstallatie en tafels? Lees verder of neem contact met ons op!

Cocktail Workshops

Ben je een fan van cocktails, maak je thuis ook cocktails en ben je benieuwd hoe alles nou precies werkt in het wereldje van een cocktailshaker? Dan is de cocktailworkshop van SHAKENSTYLE iets voor jou. In deze leerzame en interactieve workshop, kan jij met je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s al spelenderwijs op locatie leren hoe je nou een lekkere cocktail maakt. Natuurlijk zullen er ook meer dan genoeg cocktails gedronken worden!

Een cocktailworkshop iets voor jou? Lees verder of neem contact met ons op!

Bier en wijn in crushed ijs in champagnebar

Drank Catering

Naast het huren van cocktails en cocktailbarren op locatie verzorgt SHAKENSTYLE ook catering voor overige dranken. Het assortiment bestaat uit Heineken bier, speciale frisdranken van verschillende leveranciers en heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen die allemaal in ons ijs gekoeld kunnen worden. Wij passen ons graag aan naar uw wensen. Door onze grote drankenpartners en jaren ervaring in de wereld van hospitality is bij ons ’the sky, the limit!

Wilt u volledig ontzorgd worden, een champagnebar of alleen bier wijn en fris, lees dan door of neem contact met ons op!

Mobiele cocktailbars

Door de jaren lange ervaring die alle bartenders en het management hebben opgebouwd tijdens het plaatsen van een cocktailbar op locatie, weten wij als geen ander dat de layout en het aanzicht van je bar van uiterst belang is. Daarom gebruiken wij alleen bars die wij zelf ontwikkeld hebben. Kies je eigen style en voeg attributen en accessoires toe naar je eigen wens om zo de ideale cocktailbar op je evenement te hebben!

Bekijk hier al onze cocktailbars, van kleine cocktailbar met een cocktail shaker, tot grote cocktailbars die dubbel inzetbaar zijn met meerdere shakers. Wil je een Champagnebar, Oesterbar of een Photobooth huren? Ook geen probleem. Lees verder of neem direct contact met ons op!

Gelegenheden

Proosten met je geliefde, vrienden en familie op de mooiste dag van je leven? Het bedrijfsfeest van de eeuw organiseren? Natuurlijk wil je dan dat alles goed gaat en er verbluffend uit ziet! Wil jij een cocktail bar of liever champagne? Wij van SHAKENSTYLE zijn de aangewezen partij om van jouw bruiloft, bedrijfsfeest, babyshower of verjaardag een dag te maken die niemand zal vergeten!

Champagne bar voor een sierlijke bruiloft met cocktails

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.