COCKTAILBAR OP LOCATIE

Slider

SHAKENSTYLE levert verschillende concepten naast een cocktailbar op locatie! Bekijk hieronder het assortiment waarbij de focus ligt op cocktails. Ben je op zoek naar bijvoorbeeld een champagne- of oesterbar dan verzoek ik je te kijken bij onze SERVICES.

Cocktailshakers achter een cocktailbar op locatie die verschillende cocktails maken

Cocktailbar huren

SHAKENSTYLE is gespecialiseerd in de professionele catering van cocktails en alle andere dranken en wensen op evenementen. Wij leveren altijd een hoge kwaliteit met oog voor detail. We stellen graag een pakket samen met een cocktailbar en cocktails aan de hand van jouw wensen.

Wil jij een cocktailbar inhuren op je eigen locatie, of wil je een volledig verzorgd evenement, lees verder of neem contact op

Bier en wijn in crushed ijs in champagnebar

Drank catering

Naast cocktails en cocktailbars op locatie verzorgt SHAKENSTYLE ook catering voor overige dranken. Het assortiment bestaat uit Heineken bier, speciale frisdranken van verschillende leveranciers en heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen. Wij passen ons graag aan naar uw wensen. Door onze grote drankenpartners en jaren ervaring in de wereld van hospitality is bij ons ‘the sky, the limit!

Wilt u volledig ontzorgd worden, een champagnebar of alleen bier wijn en fris, lees dan door of neem contact met ons op.

Remy Martin cocktailbar op locatie set up

Cocktailbars

Door de jaren lange ervaring die alle bartenders en het management hebben opgebouwd, tijdens het plaatsen van een cocktailbar op locatie weten wij als geen ander dat de layout en het aanzicht van je bar van uiterst belang is. Daarom gebruiken wij alle bars die wij zelf ontwikkeld hebben. Kies je eigen style en voeg attributen en accessoires toe naar je eigen wens om zo de ideale cocktailbar op je evenement hebt

Bekijk hier al onze cocktailbars, van kleine cocktailbars met een cocktail shaker, tot grote cocktailbars die dubbel inzetbaar zijn met meerdere shakers. Wil je een Champagnebar of een Photobooth? ook geen probleem. Lees verder of neem direct contact met ons op

cocktailshaker die een cocktail workshop geeft achter een bar

Cocktail workshops

Ben je een fan van cocktails, maak je thuis ook cocktails en ben je benieuwd hoe alles nou precies werkt in het wereldje van een cocktailshaker? Dan is de cocktailworkshop van SHAKENSTYLE iets voor jou. In deze leerzame en interactieve workshop, kan jij met je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s al spelenderwijs leren hoe je nou een lekkere cocktail maakt. Er zal een cocktailbar thuis geleverd worden, gevuld met alle benodigdheden voor een heerlijke en gezellige avond. Uiteraard zullen er ook meer dan genoeg cocktails gedronken worden!

Cocktailbar op jouw bruiloft

Proosten met je geliefde, vrienden en familie op de mooiste dag van je leven. Het zijn de momenten waar iedereen naar uit kijkt. Natuurlijk wil je dan dat alles goed gaat en er verbluffend uit ziet! Wij van SHAKENSTYLE zijn de aangewezen partij om van jouw bruiloft een dag te maken die niemand zal vergeten!

Champagne bar voor een sierlijke bruiloft met cocktails

Cocktailbar op locatie ?

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.