COCKTAIL WORKSHOPS

Cocktail workshop, Remy Martin, Cocktails, Cocktail bar, Experience

Wie houdt er nou niet van een heerlijk drankje? Precies, en hoe leuk is het nou om dat drankje zelf te kunnen maken? Exact! En daarom, omdat iedereen wel eens een cocktailshaker wilt zijn heeft SHAKENSTYLE een interactieve cocktail workshop ontwikkeld!
Tijdens deze workshop zal de wereld van het cocktail shaken centraal staan. De cocktail workshop is samengesteld door professionele cocktailshakers en is in te stellen en aanpasbaar op verschillende niveaus.
Omdat tijdens deze leerzame, maar vooral vermakelijke, workshop de geheimen van het cocktail shaken door een professionele cocktailshaker gepresenteerd worden, is deze workshop niet alleen leuk en gezellig maar ook steek je er ook echt wat van op. Het doel is dan ook dat iedereen aan het einde van deze workshop zijn eigen cocktails thuis kan maken.

Wat gaan we doen tijdens de cocktail workshop?

Tijdens deze cocktail workshop kan je in een korte tijd opgeleid worden tot een bartender.
Onderleiding van een cocktailshaker zal je stapsgewijs een cocktail gaan maken. En leer je de ins and outs van een cocktailshaker.
De workshop bestaat uit:
– het leren van de verschillende mix technieken
de terminologie die gebruikt wordt achter de bar
– hoe je alle tools (die in elke bar gebruikt worden) hanteert.
En natuurlijk vergeten we het proeven niet! Uiteraard worden de zelfgemaakte cocktails allemaal opgedronken! Omdat wij snappen dat ieder zijn eigen smaak heeft, is het mogelijk om zelf de cocktails te kiezen. Wel raden we het u aan om het in samenspraak met ons te doen. Zo kunnen we er voor zorgen dat we verschillende technieken en dranken kunnen gebruiken.

Wanneer en waar kan ik dit doen?

De workshop is op iedere dag te boeken en wordt gegeven op iedere locatie, dus ook bij iemand thuis of op je kantoor. U hoeft over niks na te denken aangezien wij alles meenemen. Heeft u speciale verzoeken wat betreft aankleding o.i.d.? Geen enkel probleem, we zullen het regelen.
Heb je zin in een leuk en gezellig middag of avond programma met je vrienden of collega’s? Neem dan direct contact op via de onderstaande button.

Cocktailshakers achter een cocktailbar die verschillende cocktails maken!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken?Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.