COCKTAILBAR HUREN

LUXE COCKTAILBAR HUREN – BESTE COCKTAILSHAKERS – LUXE BARS – GEWELDIGE COCKTAILS –
5 STERREN BEOORDELING

WIJ ONTZORGEN U VOLLEDIG!

Van 25 tot 5000 cocktails!

Wil je een cocktailbar huren voor een fantastisch bedrijfs-, tuin-, verjaardag- of trouwfeest? Dan mogen heerlijke cocktails, die een lust voor het oog zijn, niet ontbreken! SHAKENSTYLE is gespecialiseerd in het leveren van professionele cocktailbars op locatie.
Voor ieder thema- en sfeerfeest hebben wij een passende premium-look bar. Onze bars zijn allemaal door het team ontworpen en ontwikkeld en zijn daarom makkelijk aanpasbaar op jouw wensen.


BEKIJK HIER ONZE MOBIELE BARS

Kies zelf welke cocktails jij op het feest wil serveren of laat je door ons adviseren! Wij werken uitsluitend met professioneel opgeleide cocktailshakers die kwaliteit leveren met oog voor detail.
We stellen graag een cocktail-experience samen aan de hand van jouw wensen! Wij zullen alles uit handen nemen zodat jij kan genieten van het feest.
Wil je alleen een bar huren, omdat je zelf gaat shaken?
Dat kan natuurlijk!
Ook kan je bij ons terecht voor het huren van alle andere toebehorende om van uw feest een onvergetelijke te maken!

Verschillende cocktails van het menu van SHAKENSTYLE die gemaakt kunnen worden als je een cocktailbar huren wilt

Cocktailbar verhuur

Ga je binnenkort je verjaardag vieren, geef je een feestje maar heb je zelf de alcohol al geregeld, of heb je een locatie afgehuurd die zelf de alcohol verzorgt, maar wil je toch de uitstraling van het evenement omhoog brengen? Geen enkel probleem, SHAKENSTYLE doet ook cocktail bar verhuur zonder dat je een cocktailshaker of cocktails afneemt! Je hebt hierin keuze uit een hele hoop verschillende samenstellingen. We hebben onder andere kleine cocktailbars die je kan huren voor het koelen van drank of het maken van +/- 50 cocktails. Verder hebben we ook een dubbel verlichte bar inclusief bijpassende backbar waarin je tot 5000 cocktails kan maken en waar 4 bartenders achter kunnen staan. In het kort, wij hebben voor elk soort evenement de perfecte bar. Daarnaast kan elke cocktailbar op locatie aangepast worden naar jouw wensen!

Soort bar verhuur

Hieronder vindt je een klein overzicht van de verschillende soorten bars die wij verhuren. Let op: in elke soort bar zijn weer verschillende uitvoeringen.

COCKTAILBAR HUREN
CHAMPAGNEBAR HUREN
BIER-, WIJN-, FRISBAR VERHUUR
PHOTOBOOTH VERHUUR

SHAKENSTYLE biedt de mogelijkheid om de bar te personaliseren naar de wensen van de huurder. Een eigen logo of naam kunnen wij tegen meerprijs op de bar plaatsen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van je bedrijf, de naam van de jarige of een bepaalde boodschap. Deze borden zijn verlicht en zijn ook te plaatsen op de backbar. Door een mooie combinatie van bars te kiezen huur je tegen zeer scherpe tarieven een mooie bar die helemaal bij je evenement past!

Wil je meer dan alleen een bar huren? Kijk dan naar onze Full Service Events als je op zoek bent naar een volledig verzorgd evenement. Ben je op zoek naar mooi passend professioneel glaswerk voor achter de bar? Bekijk dan ons Glas verhuur. En als je opzoek bent naar extra inrichting en aankleding van de locatie bekijk dan Event inrichting!

COCKTAILBAR HUREN ?

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.