COCKTAILBAR HUREN

Cocktailshakers achter een cocktailbar die verschillende cocktails maken!

LUXE COCKTAILBAR HUREN – BESTE COCKTAILSHAKERS – LUXE BARS – GEWELDIGE COCKTAILS –
5 STERREN BEOORDELING

WIJ ONTZORGEN U VOLLEDIG!

Van 25 tot 5000 cocktails!
Wil je een cocktailbar huren voor een fantastisch bedrijfs-, tuin-, verjaardag- of trouwfeest? Dan mogen heerlijke cocktails, die een lust voor het oog zijn niet ontbreken! SHAKENSTYLE is gespecialiseerd in het leveren van professionele cocktailbars op locatie.
Voor ieder thema- en sfeerfeest hebben wij een passende premium-look bar. Onze bars zijn allemaal door het team ontworpen en ontwikkeld en zijn daarom heel makkelijk aanpasbaar op jouw wensen. Kies zelf welke cocktails je op het feest wil serveren of laat je door ons adviseren! Wij werken uitsluitend met professioneel opgeleide cocktailshakers die kwaliteit leveren met oog voor detail.

We stellen graag een cocktail-experience samen aan de hand van jouw wensen! Wij zullen alles uit handen nemen zodat jij kan genieten van het feest. Ook kan je bij ons terecht voor het verhuren van alle andere toebehorende om van uw feest een onvergetelijke te maken.

Verschillende cocktails van het menu van SHAKENSTYLE die gemaakt kunnen worden als je een cocktailbar huren wilt

COCKTAILBAR HUREN ?

PROFESSIONELE COCKTAILSHAKERS

Wij werken immer met professionele shakers! De shakers zijn bekend met de bar en nemen zelf alle glazen, verse ingrediënten en de drank mee. Oftewel, u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken! Onze cocktailshakers hebben extern een diploma gehaald en zijn vervolgens intern gescreend, of zijn intern opgeleid en gescreend. Hierdoor kunnen wij een hoge standaard hanteren. Op deze manier weten wij precies welke kwaliteiten elke shaker bezit en kunnen zo de perfecte shaker naar elke klus sturen. Net als onze oester jongens en oester meisjes hebben wij mannelijke en vrouwlijke cocktail shakers op elk niveau. De ervaring van de shakers en SHAKENSTYLE staat garant voor uitstekende service. Hierdoor gaat de organisatie en het verloop van een evenement moeiteloos en verzorgd van begin tot eind. Met onze passie voor kwaliteit, presentatie en beleving staan wij garant voor een unieke beleving! Niet voor niets hebben wij al jaren 5 sterren reviews op Google

COCKTAILBAR HUREN ?

Cocktailshaker achter een cocktailbar die verschillende cocktails maken!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.