DRANK CATERING

Dranken catering, shaker die gin tonic maakt, bartender die wijn inschenkt en chamopagne bar met gekoelde dranken

Heeft u aan een cocktailbar genoeg, of bent u zelf geen groot fan van cocktails? Dat is geen probleem, naast cocktails en een cocktailbar op locatie verzorgt SHAKENSTYLE ook drank catering voor overige dranken. Dus maakt u zich geen zorgen. Wij kunnen prachtige cocktails voor uw gasten maken en zorgen ervoor dat jijzelf een koud pilsje of lekker wijntje kan drinken!
Ons standaard assortiment bestaat uit Heineken bier, speciale frisdranken van verschillende leveranciers, heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, Prosecco en Champagne van Piper-Heidsieck. Alhoewel deze producten goed bevallen staan wij altijd open voor suggesties en passen wij ons graag aan naar uw wensen! Doordat wij al jaren lang cocktailbars leveren voor de grootste bedrijven in de drank industrie en jaren lange ervaring hebben in de hospitality industry, kunnen wij alles verzorgen.

Presentatie van de dranken

Wilt u dat de drank catering volledig verzorgd wordt door ons en wilt u graag dat de presentatie ook een lust voor het oog is? Dan kunt u verder kijken bij onze champagnebar voor een optie tot het neerzetten van een champagnebar. Deze kan zijn functie delen met het koelen van de bieren en frisdranken.

Presentatie van de locatie

Als uw tuin, kantoor of andere locatie nog wat extra decoratie kan gebruiken, kunnen wij ook verschillende gebruiksvoorwerpen meenemen. Onder andere sta-tafels en verlichting. Op deze manier kunnen we de sfeer compleet maken. Meer hierover kun je vinden bij event inrichting. Ook kunnen wij mooi glaswerk leveren waardoor elk drankje een stuk meer uitstraling heeft. Dit is te vinden bij glaswerk verhuur.

Verschillende cocktails in glazen die ook verhuurd kunnen worden

Als u vragen heeft, of de verschillende opties wilt bespreken, neem dan contact met ons op!


Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.