Barren zijn ergens wel te vergelijken met auto’s. Ze zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Net als bij auto’s wil je natuurlijk wel iets wat je mooi vindt. Om voor ieder wat wils te hebben is het daarom belangrijk om een breed aanbod te hebben. Verschillende soorten barren in verschillende soorten kleuren. Ook wij voldoen hieraan, zoals je kan zien in ons aanbod van barren!

De steden

De barren bij SHAKENSTYLE zijn gekoppeld aan kenmerkende stedennamen. Zo heeft de festieve bar de naam Las Vegas en is de sierlijke bar vernoemd naar het zonnige Saint Tropez.  Elke bar wordt zelf door SHAKENSTYLE geproduceerd. Hierdoor kan perfect ingespeeld worden op alle klantbehoeften. Voor de cocktailcateringen die gedraaid worden, kan iedereen zelf kiezen welke bar ze willen gebruiken tijdens hun evenement. Dit is te vinden in Aanbod Mobiele Cocktailbars. Doordat je jouw eigen bar binnen jouw budget kan kiezen, ziet het evenement er altijd top uit. Naast de namen Las Vegas en Saint Tropez, zijn er ook barren zoals New York, Amsterdam, London en Paris. 

Naast typen barren, zijn er ook verschillende soorten. Zo is de Paris bar er zowel in het prachtige wit, als in het luxe zwart. De London bar en Dubai bar hebben beide in de basis ook hetzelfde model, maar deze hebben door de andere uitstraling toch een totaal andere look. De kleur kan heel veel sfeer brengen bij uw evenement, zorg daarom dat je altijd een bar kiest die bij de kleuren van uw thema aansluit!

Elk formaat

Of je een groot of klein evenement heeft, voor elke maat hebben wij een bar. Onze barren kunnen door één of twee personen bemand worden, dus als er snel veel cocktails nodig zijn is dat ook mogelijk. Barren als de Las Vegas of Saint Tropez hebben twee stations voor cocktailshakers. Een bar als capri heeft één station en is daardoor meer geschikt voor de kleinere evenementen. De benodigde bar is dus ook erg afhankelijk van het doel van het evenement. 

Jouw doel, onze bar

Een bar kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Of je met de bar cocktails wil laten maken, bier, wijn en fris wil schenken, champagne wil uitserveren of misschien zelfs sushi wil maken. Het kan allemaal! Dus heb je voor uw volgende verjaardag, bedrijfsfeest of jubileum een bar nodig, dan kan SHAKENSTYLE dat zonder twijfel voor je regelen. En als je er ook een paar lekkere cocktails bij wil is dat natuurlijk ook mogelijk. Kijk hiervoor eens naar onze cocktailcateringen.

cocktailbar marmer
cocktailbar marmer