COCKTAILS OP LOCATIE

Mobiele cocktailbar voor het gebruik van bruiloften en heerlijke stijlvolle cocktails

Cocktails op je bruiloft

Proosten met je geliefde, vrienden en familie op de mooiste dag van je leven. Het zijn de momenten waar iedereen naar uitkijkt. Natuurlijk wil je dan dat alles goed gaat en er verbluffend uitziet! Wij snappen als geen ander dat jullie inmiddels superdruk bezig zullen zijn, laat ons een deel van jullie zorgen uit handen nemen door heerlijke cocktails op locatie voor jullie te verzorgen

Cocktails en catering op je verjaardag!

Cocktails en catering

Organiseer je een babyshower thuis, zijn jullie 20 jaar getrouwd of wil je dit jaar je verjaardag even wat groter uit laten pakken dan de voorgaande jaren? Laat ons jullie helpen om ervoor te zorgen dat jullie feest er éen wordt om nooit te vergeten! Naast cocktails verzorgen wij ook cateringen waarbij jij zelf uit de lekkerste hapjes kan kiezen die jouw evenement helemaal compleet maken!

Cocktails op je babyshower

Wil jij binnenkort een babyshower organiseren en wil je die net even wat gezelliger maken dan normaal? Wij helpen je graag! Door onze ervaring in de branche kunnen wij alles aanpassen naar jullie wensen. Uiteraard zullen er prachtige alcoholvrije cocktails gemaakt worden, maar ook bijpassende taartjes, versieringen en mooie en lekkere cocktails waar jullie met elkaar van kunnen genieten!

Grote festival bars in gebruik voor buitenevenementen. Possoa bar en Cointreau bar.

Cocktails op je festival

Met je voeten in het zand, of op je sneakers in het bos, de locatie maakt hierin niet uit, maar welke cocktail je drinkt verandert heel veel! SHAKENSTYLE bouwt grote stands of losse bars voor jouw festival of buitenevenement! Wil je alleen een mobiele cocktailbar of wil je alleen cocktails op locatie, alles is mogelijk!

cocktails op je bedrijfsfeest en full service event. Cocktailshaker die cocktails maakt met vuur

Cocktails op je bedrijfsfeest

Mag jij dit jaar voor het eerst het personeelsfeest organiseren of wil je er dit jaar een enorme klapper van maken? Dan ben je aan het goede adres! In de afgelopen jaren hebben wij grote bedrijfsfeesten voorzien van een totaalpakket, met DJ’s, dansers, cocktails op locatie, cocktailbars op locatie en evenement inrichting. Alles is hierin mogelijk, van kleine feestjes bij jullie op kantoor, tot 10.000+ man op een locatie!

Cocktails op je verjaardag

Ben jij of is een familielid binnenkort jarig? Na zo lang thuis te hebben gezeten wil iedereen natuurlijk een nét even wat groter feest vieren dan normaal. Wij van SHAKENSTYLE kunnen jou helpen er een topfeest van te maken! Wij hebben voor elk soort feest een mobiele cocktailbar en kunnen ook de hele tuin met alle benodigdheden inrichten als u dat wilt. Laten we samen de juiste cocktails uitkiezen en de bar aankleden zoals jij dat wilt!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.