Cocktails op jouw bruiloft

Gepersonaliseerde cocktails voor jouw bruiloft!

Stel jouw eigen droommenu samen!

Richt onze cocktailbars in naar jouw thema!

Kies jouw eigen Champagnebar of Photobooth!

Shadow
Slider

Een dag om nooit te vergeten!

Proosten met je geliefde, vrienden en familie op de mooiste dag van je leven. Het zijn de momenten waar iedereen naar uit kijkt. Natuurlijk wil je dan dat alles goed gaat en er verbluffend uitziet!

Wij snappen als geen ander dat jullie inmiddels superdruk bezig zullen zijn met het uitkiezen van prachtige jurken, het opstellen van de gastenlijst en nog veel meer. Laat ons een groot deel van jullie zorgen uit handen nemen. Wij kunnen namelijk de bruiloft de uitstraling van jullie dromen geven! Uiteraard horen daar natuurlijk heerlijk smakende gerechten bij, en de lekkerste dranken waar jullie gasten nog lang over zullen napraten! Willen jullie iets anders dan een standaard glas champagne? We got you!

Wij kunnen de perfecte cocktails voor jouw bruiloft creëren. Maak daarom nu een afspraak met ons, kom langs bij ons op kantoor, dan proeven we samen alles voor! Samen kunnen we gepersonaliseerde cocktails voor je bruiloft ontwerpen en realiseren. Welke locatie je ook kiest, samen creëren wij jullie droommenu.

Champagne bar, fairytale, wedding, cocktails, bar

SHAKENSTYLE

Bij SHAKENSTYLE staat kwaliteit, uitstraling en oog voor detail voorop. Daarnaast zijn wij ook erg flexibel. De combinatie van vele jaren ervaring binnen SHAKENSTYLE en de opgebouwde individuele ervaring van elke bartender zorgen voor precisiewerk.
Wij werken al jarenlang op de grootste evenementen voor ’s werelds bekendste merken! We hanteren altijd een nette, feestelijke en fijne werkstijl voor elk soort bruiloft. Daarnaast zijn wij erg creatief en hebben al meerdere concepten ontwikkeld voor verschillende grote partijen. Daardoor is niets voor ons te gek! Wij verzorgen voor u het hele plaatje van A tot Z.

verschillende fruit mojitos met mooie garnituren.

Cocktailbar voor elk thema

Cocktailshaker achter mooie witte luxe cocktailbar op een bruiloft

Om onze kwaliteit en uitstraling te waarborgen gebruiken wij alleen bars en cocktails uit eigen beheer. Wij bedenken deze zelf en ontwikkelen hem vervolgens ook. Dus ben jij op zoek naar een bar die precies bij jouw ‘Ibiza themed wedding’ past? dan raden we je de Saint-Tropez bar aan! Wil je een modern gestylde bruiloft, bekijk onze New York bar! Wil je liever classy en stylish dan is de Las Vegas voor jou perfect! Zo kunnen we nog even door gaan, maar neem vooral zelf een kijkje!

Zit jouw favoriete bar er in het eerste op zicht niet gelijk bij? Geen enkel probleem, elke bar heeft de mogelijkheid om uitgerust te worden in een andere kleur en met een andere backbar.

Cocktail bar met gepersonaliseerd cocktail menu

Gepersonaliseerde cocktails

Ben je opzoek naar een mooi welkomstdrankje, verbluffende cocktails voor de receptie of heerlijke dranken voor tijdens het diner? Gaat jouw voorkeur uit naar een klassieke cocktail, frisse zomercocktail of whiskey-cocktail? Of misschien hou je meer van Caribbean tiki cocktails, alles kan! Laten we samen om de tafel zitten en jouw smaken mee te nemen in onze voorstellen voor jouw gepersonaliseerde cocktails.

Natuurlijk willen wij dat de kids en jullie vrienden, die geen alcohol drinken, ook mee kunnen proosten met een heerlijk drankje uit een sierlijk glas! Om dit te kunnen realiseren kunnen we ook een selectie van ‘mocktails’ maken. Dit zijn alcoholvrije cocktails die voor het oog even aantrekkelijk zijn

paarse aviation cocktail met mooie garnituur

Gepersonaliseerd bruiloft feest

Wij ontwikkelen onze eigen bars en hierdoor zijn deze allemaal om te toveren tot de perfecte bar voor jouw bruiloft! Klik hier voor een overzicht van onze bars!
Naast dat wij onze bars ontwikkelen en cocktails speciaal voor jou kunnen ontwikkelen, hebben we een overzicht van cocktails die we kunnen maken hier.

Voor meer beeldmateriaal van de merken waar we voor werken, ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Vele bedrijven en particulieren gingen je voor. Lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!

cocktailshaker die Tiki cocktails maakt met vuur garnering