Cocktails op je festival

Cocktailbar op je festival

SHAKENSTYLE werkt al jarenlang samen met de grootste merken binnen de drankenindustrie. In deze jaren zijn er meerdere bars speciaal voor grote festivals of andere buitenevenementen ontworpen en ontwikkeld. Deze bars zijn ware eyecatchers en creëren heel veel traffic rondom de bar en het dansterrein! Vanuit deze bars kunnen we bier/wijn/fris en cocktails op je festival serveren. De locatie of gelegenheid maakt niet uit. Dus is het een zandondergrond om een strand idee te creëren, of is het op asfalt om een markt idee te creëren, het kan allemaal! Voor elke sfeer hebben wij een bar die gepersonaliseerd kan worden naar jullie wensen!

Gepersonaliseerde cocktails

Precies weten hoeveel mensen er naar je festival zullen komen, zal je nooit doen. En wat deze mensen lekker vinden ook niet. Maar wij van SHAKENSTYLE kunnen je daarin goed helpen. Wij zijn een ervaren partij doordat wij op veel evenementen hebben gestaan en er altijd een groot deel van uit maakten. Hierdoor kunnen wij een selectie van de beste cocktails of mocktails maken. Wij baseren deze selectie op de doelgroep, sfeer, weersomstandigheden en het thema van het evenement. Zo zorgen wij ervoor dat je de meest geschikte cocktails op je festival serveert! Hierdoor zorg je dat er voor iedereen uit wat geschikts en bijzonder te kiezen valt! Voor extra sfeer en een leuke eerste impressie kunnen wij gepersonaliseerde kaarten maken. Hiermee kunnen de cocktails gepersonaliseerd geserveerd worden door middel van een bepaalde boodschap, slogan, recept of welkomstbericht vanuit de organisatie of sponsors!

De perfecte sfeer makers

Al onze cocktailshakers hebben of; extern een diploma gehaald en zijn vervolgens intern gescreend, of zijn intern opgeleid en vervolgens gescreend. Hierdoor kunnen wij onze ‘SHAKENSTYLE werkwijze’ constant blijven garanderen en hanteren. ‘Hoge kwaliteit, goede smaak en geweldige presentatie zijn hierin onze steunpilaren. Doordat wij de screening en training intern doen weten wij precies welke kwaliteiten elke shaker bezit en kunnen zo de perfecte shaker naar elke klus sturen. Al onze shakers hebben ervaring binnen de hospitality wereld en zijn daarom altijd opzoek naar een manier om een glimlach op de gezichten van alle gasten te toveren. Daarnaast zijn onze bartenders zeer ijverig en willen het maximale uit elke cocktail halen en serveren daarom immer ‘perfect serves’. Tot slot zijn ze getraind om zich aan te passen op de situatie en het evenement. Met lange rijen zal er snel gewerkt worden en komt de focus meer op aantallen te liggen. Wanneer er wat meer tijd over is kan er een klein showtje opgevoerd worden en wordt alle tijd uit getrokken om zo elke keer de beste cocktail mogelijk te maken!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.