Cocktails op je verjaardag

Gepersonaliseerde cocktails

Bols red light negroni cocktail met gepersonaliseerde kaart

Ben je van plan je verjaardag iets groter uit te laten pakken dan normaal en wil je dat alles er net wat mooier en verbluffender uitziet. Dan is een mooie cocktailbar met privé cocktailshaker een aanrader. Samen stellen wij een menu samen naar jou wensen en krijg je mooie gepersonaliseerde menukaarten waar iedereen hun favoriete drankjes van kan bestellen!
Gaat jouw voorkeur uit naar een klassieke cocktail, frisse zomercocktail of whiskey-cocktail? Of misschien hou je meer van Caribbean tiki cocktails, alles kan!

Natuurlijk willen wij dat de minder jarige en jullie vrienden die geen alcohol drinken, ook mee kunnen proosten met een heerlijk drankje uit een sierlijk glas! Om dit te kunnen realiseren kunnen we ook een selectie van ‘mocktails’ maken. Dit zijn alcoholvrije cocktails die voor het oog even aantrekkelijk zijn!

Volledig verzorgde catering

Wil je dat iedereen ook van lekker hapje kan genieten tijdens het feest? Geen enkel probleem, wij verzorgen ook heerlijke hapjes die vers bereid worden en afgemaakt op locatie. Ons personeel voorziet iedereen van voldoende hapjes! Zijn er dieet wensen, dan is dit geen enkel probleem!

Heb je liever kleine pinchos van Jamon Iberico, verschillende kleine amuses of een heerlijke lekkere burger met hollandse frieten voor in de late avond? Laten we samen rond de tafel zitten om te zorgen dat er niks ontbreekt en jullie kunnen genieten van je eigen feest!

inrichting bedrijfs feest
Full service events inclusief cocktailbars

Inrichting en meer!

Geen enkel feest zal slagen zonder muziek! Heb je zelf nou geen muziek installatie of heb je grotere speakers nodig? Wij hebben alle benodigdheden in huis! Wil je er een DJ bij die de juiste muziek draait en de sfeer perfect aanvoelt? Die hebben wij ook voor je!

Uiteraard moet deze avond ook vast gelegd worden zodat iedereen hier van kan na genieten de volgende dag. Maar uiteraard ook later nog op terug kan kijken! Wij bieden een breed assortiment aan fotografen met verschillende portfolio zodat jij de ideale foto’s van jou feest er aan over houdt!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.