GELEGENHEDEN

slide 1
Bruiloft
Bruiloft
Verjaardag
Verjaardag
Babyshower
Babyshower
Party verhuur
Festival
Zakelijk
Zakelijk
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Een dag om nooit te vergeten!

Proosten met je geliefde, vrienden en familie op de mooiste dag van je leven. Het zijn de momenten waar iedereen naar uit kijkt. Natuurlijk wil je dan dat alles goed gaat en er verbluffend uitziet!

Wij snappen als geen ander dat jullie inmiddels superdruk bezig zullen zijn met het uitkiezen van prachtige jurken, het opstellen van de gastenlijst en nog veel meer. Laat ons een groot deel van jullie zorgen uit handen nemen. Wij kunnen namelijk de bruiloft de uitstraling van jullie dromen geven! Wij ontwikkelen onze eigen bars en hierdoor zijn deze allemaal om te toveren tot de perfecte bar voor jouw bruiloft! Uiteraard horen daar natuurlijk heerlijk smakende gerechten bij, en de lekkerste dranken waar jullie gasten nog lang over zullen napraten! Willen jullie iets anders dan een standaard glas champagne? We got you!

Wij kunnen de perfecte cocktails voor jouw bruiloft creëren. Maak daarom nu een afspraak met ons, kom langs bij ons op kantoor, dan proeven we samen alles voor! Samen kunnen we gepersonaliseerde cocktails voor je bruiloft ontwerpen en realiseren. Welke locatie je ook kiest, samen creëren wij jullie droommenu.

Champagne bar, fairytale, wedding, cocktails, bar

Gepersonaliseerde verjaardag cocktails

Ben je van plan je verjaardag iets groter uit te laten pakken dan normaal en wil je dat alles er net wat mooier en verbluffender uitziet? Dan is een mooie cocktailbar met privé cocktailshaker een aanrader. Samen stellen wij een menu samen naar jouw wensen en krijg je mooie gepersonaliseerde menukaarten waar iedereen hun favoriete drankjes van kan bestellen!
Gaat jouw voorkeur uit naar een klassieke cocktail, frisse zomercocktail of whiskey-cocktail? Of misschien hou je meer van Caribbean Tiki cocktails, alles kan!

Passoa bar op buitenfestival

Cocktailbar voor elk thema

Cocktailshaker achter mooie witte luxe cocktailbar op een bruiloft

Om onze kwaliteit en uitstraling te waarborgen gebruiken wij alleen bars en cocktails uit eigen beheer. Wij bedenken deze zelf en ontwikkelen hem vervolgens ook. Dus ben jij op zoek naar een bar die precies bij jouw ‘Ibiza themed wedding’ past? Dan raden we je de Saint-Tropez bar aan! Wil je een modern gestylde bruiloft, bekijk onze New York bar! Wil je liever classy en stylish, dan is de Las Vegas voor jou perfect! Zo kunnen we nog even door gaan, maar neem vooral zelf een kijkje!

Zit jouw favoriete bar er in het eerste op zicht niet gelijk bij? Geen enkel probleem, elke bar heeft de mogelijkheid om uitgerust te worden in een andere kleur en met een andere backbar.

Cocktail bar met gepersonaliseerd cocktail menu

Cocktailbar op je festival

SHAKENSTYLE werkt al jarenlang samen met de grootste merken binnen de drankenindustrie. In deze jaren zijn er meerdere bars speciaal voor grote festivals of andere buitenevenementen ontworpen en ontwikkeld. Deze bars zijn ware eyecatchers en creëren heel veel traffic rondom de bar en het dansterrein! Vanuit deze bars kunnen we bier/wijn/fris en cocktails op je festival serveren. De locatie of gelegenheid maakt niet uit. Dus is het een zandondergrond om een strand concept te creëren, of is het op asfalt om een markt na te boosten, het kan allemaal! Voor elke sfeer hebben wij een bar die gepersonaliseerd kan worden naar jullie wensen!

paarse aviation cocktail met mooie garnituur


Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.

cocktailshaker die Tiki cocktails maakt met vuur garnering