Jouw favoriete drankje moet perfect geserveerd worden, maar wat nou als je dat ook zelf kan? Met deze interactieve cocktailworkshop van SHAKENSTYLE leer jij de geheimen van het shaken. 

Tijdens onze workshops word je opgeleid door een professionele bartender. De cocktailworkshop is ontwikkeld door professionals en is makkelijk aanpasbaar op verschillende niveaus. Een cocktailshaker leert jou stapsgewijs de ins en outs van het shaken. Een leuke en gezellige workshop, daarnaast is hij ook echt leerzaam. Nadat je de cocktailworkshop hebt gevolgd kun jij je favoriete cocktail perfect serveren. 

Je leert in deze cocktailworkshop verschillende mix technieken en de terminologie die wordt gebruikt achter de bar. Welke tools er worden gebruikt achter de bar en hoe je hiermee omgaat. Achteraf worden de zelfgemaakte cocktails natuurlijk fijn geproefd en opgedronken om het plaatje compleet te maken. Om ervoor te zorgen dat jij jouw lievelingsdrankje kan maken en wij jou de juiste technieken kunnen leren is het fijn om dit met ons te overleggen. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we verschillende technieken en dranken kunnen gebruiken.

Onze workshops zijn elke dag van de week te boeken op iedere locatie, dus ook bij jou thuis of op kantoor. Mocht je speciale wensen hebben wat betreft ijs, aankleding, een bar of iets dergelijks? Dat is bij SHAKENSTYLE geen probleem. 

Ben jij nou ook enthousiast geworden over deze workshop? Klik hier en vraag meteen een offerte aan. 

Cocktailworkshop