FOOD CATERING

Een super food catering op jouw feest? Wil je dat iedereen ook van lekkere bites kan genieten tijdens het event? Geen enkel probleem, wij verzorgen ook heerlijke hapjes die vers bereid worden en afgemaakt op locatie. Ons personeel voorziet iedereen van voldoende bites! Of je nou Healthy, Asian, Vegan of een combinatie van deze soorten wil, alles kan! Onze luxe hapjes zullen jouw event een top uitstraling geven. Ze worden uitgeserveerd op een mooie borrelplank die altijd aan zal sluiten bij de sfeer van jouw evenement. Of het nou voor een bedrijfsfeest of een huwelijk is, wij zorgen dat alles klopt. Zijn er dieet wensen, dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

Naast onze kleine pinchos van Jamon Iberico en verschillende kleine amuses hebben wij nog veel meer andere food catering mogelijkheden! Wil je bijvoorbeeld een heerlijke hamburger met patat die prachtig gepresenteerd worden in een puntzak? Dit kan jouw verjaardag net die extra finishing touch geven!
Laten we samen rond de tafel zitten om te zorgen dat er niks ontbreekt en jullie kunnen genieten van je eigen feest!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.