Cocktail shakers bieden beleving op maat

SHAKE ’N STYLE biedt je een cocktail beleving op maat! Smaak, presentatie en beleving staan bij onze cocktail shakers voorop. Om kwaliteit te garanderen maken wij uitsluitend gebruik van materialen uit eigen beheer. Pure en eerlijke ingrediënten, die de karakters van de cocktails beter naar voren doen komen en jou de ultieme smaaksensatie geven. Zo wordt de catering van je (cocktail)event een beleving om niet te vergeten.

Onze shakers hebben allemaal een officiële opleiding tot professionele cocktail shaker gehad en kunnen werkelijk iedere cocktail maken die je wil. Hierdoor kunnen wij cocktail catering op maat leveren, in een zeer professioneel jasje.

Neem contact op

Onze cocktail shakers geven je de ultieme beleving

De passie voor kwaliteit, presentatie en beleving heeft de cocktail shakers van SHAKE ‘N STYLE ondertussen al op fantastische plekken gebracht en voor onvergetelijke herinneringen gezorgd. Onze cocktail specialisten werken nog steeds met en voor grote namen uit de cocktailwereld, waaronder Lucas Bols en Ketel One. Zodoende zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en weten als geen ander hoe wij een professioneel én uniek event moeten neerzetten, waarbij de kunst van de perfecte cocktails centraal staat!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en/of dorstig geworden naar onze cocktail catering op maat? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande button en laat u verrassen door onze creatieve ideeën.

Contact opnemen