OVER SHAKENSTYLE

Bij SHAKENSTYLE staat kwaliteit, uitstraling en oog voor detail voorop. Daarnaast zijn wij ook erg flexibel. De combinatie van vele jaren ervaring binnen SHAKENSTYLE en de opgebouwde individuele ervaring van elke bartender zorgen voor precisiewerk.
Wij werken al jarenlang op de grootste evenementen voor ’s werelds bekendste merken! We hanteren altijd een nette, feestelijke en fijne werkstijl voor elk soort event. Daarnaast zijn wij erg creatief en hebben al meerdere concepten ontwikkeld voor verschillende grote partijen. Niets is voor ons te gek! Wij verzorgen het hele plaatje van A tot Z.

Cocktail shakers bieden beleving op maat

SHAKENSTYLE biedt je een cocktail beleving op maat! Smaak, presentatie en beleving staan bij onze cocktail shakers voorop. Om kwaliteit te garanderen maken wij uitsluitend gebruik van materialen uit eigen beheer. Pure en eerlijke ingrediënten, die de karakters van de cocktails beter naar voren doen komen en jou de ultieme smaaksensatie geven. Zo wordt de catering van je (cocktail)event een beleving om niet te vergeten.

Onze shakers hebben allemaal een officiële opleiding tot professionele cocktail shaker gehad en kunnen werkelijk iedere cocktail maken die je wil. Hierdoor kunnen wij cocktail catering op maat leveren, in een zeer professioneel jasje.

De passie voor kwaliteit, presentatie en beleving heeft de cocktail shakers van SHAKENSTYLE ondertussen al op fantastische plekken gebracht en voor onvergetelijke herinneringen gezorgd. Onze cocktail specialisten werken nog steeds met en voor grote namen uit de cocktailwereld, waaronder Lucas Bols en Ketel One. Zodoende zijn wij altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en weten als geen ander hoe wij een professioneel én uniek event moeten neerzetten, waarbij de kunst van de perfecte cocktails centraal staat!

Gepersonaliseerde cocktails

Ben je opzoek naar een mooi welkomstdrankje, verbluffende cocktails voor de receptie of heerlijke dranken voor tijdens het diner? Gaat jouw voorkeur uit naar een klassieke cocktail, frisse zomercocktail of whiskey-cocktail? Of misschien hou je meer van Caribbean Tiki cocktails, alles kan! Laten we samen om de tafel zitten en jouw smaken mee te nemen in onze voorstellen voor jouw gepersonaliseerde cocktails.

Natuurlijk willen wij dat de kids en jullie vrienden, die geen alcohol drinken, ook mee kunnen proosten met een heerlijk drankje uit een sierlijk glas! Om dit te kunnen realiseren kunnen we ook een selectie van ‘mocktails’ maken. Dit zijn alcoholvrije cocktails die voor het oog even aantrekkelijk zijn!