PARTY VERHUUR

verschillende cocktail glazen voor verhuur

Ice Taxi

De Ice Taxi verzorgt én bezorgt ijsblokjes en crushed ijs bij strandtenten, horecagelegenheden, kantines, restaurants en evenementen. Ook leveren we aan particulieren tegen zeer scherpe tarieven. Wil je dus eenmalig als particulier ijs afnemen dan is dat mogelijk. Hoe groter de afname hoe meer korting u krijgt. Het ijs kan bezorgd of opgehaald worden.

Glaswerk Verhuur

Elke cocktail heeft een eigen soort glaswerk, dat speciaal is ontworpen om een bepaalde soort drank uit te drinken. Dit heeft met de vorm, dikte, stevigheid en grootte te maken. Daarnaast wordt bij elke cocktail het perfecte glas gekozen om zo de ultieme smaaksensatie te beleven. Bij cocktails heeft dat te maken met het feit of er ijs in de cocktail wordt gebruikt, en wat voor soort ijs. Maar ook of het een heldere, schuimende of vlakke cocktail is. En uiteraard welke drank en eventuele frisdrank wordt gebruikt. Daarnaast brengt mooi glaswerk ieder evenement naar een hoger niveau. SHAKENSTYLE heeft elk soort glaswerk en weet de juiste combinaties te maken.

Full service event verzorgd door SHAKENSTYLE, meerdere cocktailbars en optredens
Full service event verzorgd door SHAKENSTYLE, meerdere cocktailbars en optredens, verschillende aankledingen zoals sta tafels etc

Full Service Events

Heb jij binnenkort een evenement of feestje en wil je volledig ontzorgd worden? Dat is mogelijk via een eigen evenementenbureau die gespecialiseerd is in party verhuur. Wij beschikken over de juiste kennis, kunde en partners om een evenement van A tot Z te verzorgen. Naast mooie cocktailbars en drank catering kunnen wij de locatie, DJ’s, artiesten, apparatuur, verlichting, decoratie en uiteraard de heerlijkste hapjes en drankjes regelen.

Event Inrichting

Als een cocktailbar op locatie niet voldoende aankleding is, kan je bij ons ook terecht voor overige producten die de inrichting van jouw evenement kunnen aanvullen tot een super evenement! Dus ben je op zoek naar bijvoorbeeld: statafels, barkrukken, tenten, presentatie tafels, garderobe, sfeervolle zitjes, heaters of andere onmisbare elementen voor een evenement? Wij hebben het voor je, in de soorten en aantallen die je wilt!


Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.