EVENT INRICHTING

Heb jij binnenkort een leuk feest bij jou thuis of op je werk? De eerste impressie is uitermate belangrijk en de uitstraling is daarbij doorslaggevend. We kunnen ons voorstellen dat je zelf niet alles in huis hebt om mensen de hele avond te voorzien van vertier, muziek, sta- en zit plekken.

Dus heb je zelf geen statafels, barkrukken, tenten, presentatie tafels, garderobe, sfeervolle zitjes, heaters of andere onmisbare event inrichting elementen voor je evenement? Laat ons je dan helpen. We kunnen samen overleggen over hoe we jouw evenement voor iedereen onvergetelijk kunnen maken.

Wat bieden wij aan?

SHAKENSTYLE biedt volledige event inrichting op maat! Wij beschikken over een geruime voorraad aan evenementbenodigdheden, van buiten activiteiten voor overdag tot volledige installaties voor ’s avonds. Al met al is het eigenlijk te veel om op te noemen. Neem daarom snel contact op zodat wij je kunnen voorzien van alle onmisbare elementen voor je feest of evenement. Zo heb jij je full service event en hoef je nergens naar om te kijken!

SHAKENSTYLE heeft een evenementenbureau dat jullie kan helpen van het begin tot het eind van het evenement. Dus, mis je nog belangrijke aspecten van de avond, of weet je niet zeker of je over alles hebt nagedacht? Laat ons met je mee denken en dan zorgen we er samen voor dat het een topavond wordt.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.