FULL SERVICE EVENT

Ben je bezig om; een familielid zijn verjaardag groots uit te laten pakken, van je 50ste trouwjubileum een klapper te maken, een groot personeelsfeest voor 100+ man te organiseren? Wij van SHAKENSTYLE nemen met alle liefde al (of een deel van) jouw zorgen uit handen.
Ons bedrijf kan een Full Service Event leveren in elke stad van Nederland! Wij kunnen niet alleen de mooiste cocktailbar op locatie leveren, ook beheren wij een evenementenbureau met jarenlange ervaring binnen de branche. Shake ’n Style staat al meerdere jaren op de grootste evenementen door Nederland. Hierdoor hebben wij alle benodigdheden voor elk evenement zelf in huis. Een Full Service Event!

Partners

In deze jaren hebben wij met de grootste partners in de evenementen branche samengewerkt en meer dan genoeg kennis opgedaan. Tijdens de vele samenwerkingen, hebben we goede relaties opgebouwd met vele partners. Hierdoor zijn wij in staat om van jouw evenement een knaller te maken! Bij SHAKENSTYLE kunnen we alles regelen voor je van A tot Z. Denk hierbij aan: locaties, DJ’s, artiesten, apparatuur, verlichting en decoratie! Uiteraard horen onze zelf ontworpen en ontwikkelde bars en cocktails hierbij. Deze zullen fantastisch gecombineerd worden met heerlijke hapjes of een volledig diner. Als we je nog niet genoeg overtuigd hebben, lees dan rustig verder of bekijk een overzicht van onze cocktailbars. Ben je wel al helemaal om?
Vraag dan snel je offerte aan!

Full service events inclusief cocktailbars
volledig verzorgd evenement van SHAKENSTYLE met dans acts en cocktailbars etc.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken?Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.