Full Service Event

Ben je bezig om; een groot personeelsfeest voor 100+ man te organiseren, een familielid zijn verjaardag groots uit te laten pakken, van je 50ste verjaardag een klapper te maken? Wij, van SHAKENSTYLE nemen met alle liefde al (of een deel van) jouw zorgen uit handen.
Wij kunnen een Full Service Event leveren in elke stad! Wij kunnen niet alleen de mooiste cocktailbar op locatie leveren, wij beheren ook een evenementenbureau met jarenlange ervaring binnen de branche. Wij staan al meerdere jaren op de grootste evenementen door Nederland.

Partners

In deze jaren hebben wij met de grootste partners in de evenementen branche samengewerkt en meer dan genoeg kennis opgedaan. Tijdens de vele samenwerkingen, hebben we goede relaties opgebouwd met vele partners. Hierdoor zijn wij in staat om van jouw evenement een knaller te maken! Bij SHAKENSTYLE kunnen we alles regelen voor je van A tot Z. Denk hierbij aan: locaties, DJ’s, artiesten, apparatuur, verlichting en decoratie! Uiteraard horen onze zelf ontworpen en ontwikkelde bars en cocktails hierbij. Deze zullen fantastisch gecombineerd worden met heerlijke hapjes of een volledig diner. Als we je nog niet genoeg overtuigd hebben lees dan rustig verder of bekijk een overzicht van onze cocktailbars. Ben je wel al helemaal om?

Full service events inclusief cocktailbars
volledig verzorgd evenement van SHAKENSTYLE met dans acts en cocktailbars etc.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken?Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.