GLASWERK VERHUUR

Op zoek naar glaswerk verhuur? Begrijpelijk, mooi glaswerk brengt namelijk ieder evenement naar een hoger niveau. De combinatie van de kleurrijke cocktails en de uitstraling van de glazen laten de sfeer groeien tot een prachtevenement. Wanneer je een bar inclusief cocktails afneemt zit hier alles inclusief bij. Maak je liever al je drankjes zelf, dan zijn ook al onze glazen ruim op voorraad voor in de losse verhuur.
Alle glazen zijn in overvloed aanwezig, van speciale cocktailglazen voor iedere cocktail tot de best drinkende bierglazen en stijlvolle wijnglazen. Wij leveren het verhuurde glaswerk in stevige plastic korven en halen ze na het evenement weer op. Dit is ideaal want er is minder werk na het evenement, aangezien het gehuurde glaswerk vies teruggegeven mag worden. Over de afwas hoef jij je geen zorgen te maken, dat doen wij uiteraard!

Onze party verhuur biedt zoveel ont- en verzorging, dat jij alleen maar hoeft te genieten van je event. Vraag via onderstaande button naar de mogelijkheden voor glaswerk verhuur en wellicht ook bar verhuur en event inrichting.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.