Jouw event is natuurlijk onvergetelijk. Wil je nou echt een blijvende herinnering van jouw evenement, dan is een photo booth huren misschien wel wat voor jou. 

Onze photo booth heeft een luxe en stijlvolle uitstraling en kan aangepast worden naar jouw thema! Naast een camera verzorgen wij ook rekwisieten en een gepersonaliseerde backdrop om jouw foto’s echt compleet te maken. Dit fotohokje zorgt ervoor dat jouw gasten op een speciale manier gefotografeerd worden. Zo heb je na afloop van jouw event schitterende en vaak ook hilarische foto’s van jouw gasten. Als je zelf graag wilt terug kijken op jouw evenement kun je ervoor kiezen om de foto’s twee keer uit te printen, dan blijven alle herinneringen dichtbij. 

Ons fotohokje is een ultieme ‘selfiemachine’. Met slechts een druk op de knop worden er direct meerdere foto’s gemaakt. Deze foto’s rollen eruit op een fotostrip met een door jou gekozen thema. Naast het maken van foto’s, kan onze photo booth ook boomerangs, gif’s en video’s maken! Omdat deze booth volledig aanpasbaar is naar jouw wensen, kunnen wij deze volledig laten opgaan in het thema van jullie feest.

Ben jij ook zo enthousiast geworden over het huren van onze photo booth? Klik hier en maak de photo booth de kers op de taart voor jouw evenement!

Photo booth