Project Description

HORECAVA | TIPPR

Maandag 29 januari 2018

In de Innovation en Trendlab hal van de Horecava konden professionals uit de foodservice branche vier horeca trends ontdekken: identiteit, technologie, circulariteit en third places.

In het InnovationLab stond dit jaar TIPPR: de horeca app die inspeelt op de vraag van horeca professionals naar inspiratie en tips. Met TIPPR blijf je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes in de horeca. TIPPR informeert dagelijks horeca ondernemers over trends, kennis en product innovaties.

Het thema van dit jaar was: ‘Proef de toekomst’ en dat kon je zeker! Bij de stand van TIPPR vond er elke beursdag, stipt om 16.00 uur, dé Horecava borrel plaats. Bij deze stand had men de gelegenheid om te netwerken en hen producten te presenteren van Champagne tot aan bitterballen. Shake ‘N Style verzorgde voor de stand van Tippr hostessen die bezoekers naar de stand trok voor een foto bij de graffiti wall en liet bezoekers de nieuwste shot likeuren proeven van het merk Kontiki in de smaken: Redberry Ku & Apple Kane. Tijdens de borrel was er ook de gelegenheid om kennis te maken met Bols Barrel Aged Genever.

De hostessen en cocktailshakers van Shake ‘N Style worden voorafgaand van elk event goed gebriefd over het merk dat zij op dat moment vertegenwoordigen. Zo kunnen zij ten allen tijden vragen beantwoorden over de producten.

Meer informatie