SERVICES

Slider
Hostess in een rode jurk, bij een champagnebar die champagne van Piper-Heidsieck inschenkt

Hostess

Een van onze overige services is een Hostess.
Een professioneel evenement kan namelijk niet zonder hostess. Van een warm welkom, door middel van het overbrengen van je gepersonaliseerde boodschap en het serveren van de dranken, tot een prettig “tot ziens”. De juiste service en sfeer is uitermate belangrijk en hostesses zijn een belangrijk onderdeel voor elk evenement.

Cocktailshakers achter een cocktailbar die verschillende cocktails maken!

Barsupport

Verrukkelijke cocktails op een professionele manier bereid. Dit is een must voor elke horeca-ondernemer. Niet voor niets wordt cocktailbereiding door onze barsupport “mixology” genoemd; de wetenschap van drankbereiding. Onze bartenders zijn uitstekend opgeleid, representatief en passen zich razendsnel aan om je gast een unieke ervaring te bieden in jouw eigen zaak of bij een catering. Voor een van onze services, leveren wij bartenders bij uw horecazaak om u te helpen en assisteren.

Oesters op ijs ine en alluminuium schaal

Oesterbar

Wij bieden ook een Oesterbar aan voor op je evenement? Dus ben je op zoek naar een ware eyecatcher voor jouw feest of evenement,
boek onze luxe Oesterbar en maak jouw bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag, jubileum of netwerkbijeenkomst compleet.

Champagne bar voor een fairytale wedding met cocktails

Champagnebar

Ben je op zoek naar een stijlvolle en feestelijke champagnebar op locatie? Ook dat kan bij ons! Onze mobiele champagnebar is te huren voor elke bijzondere gelegenheid in Nederland. Het is een erg luxe champagnebar met stijl en wij schenken een met zorg geselecteerd assortiment aan champagnes en andere bubbels.

photobooth voor evenementen

Photobooth

De leukste en spontaanste foto’s maak je met onze photobooth. Onze photobooth is erg stylisch en luxe opgezet en hij kan aangepast worden op jullie thema!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.