SERVICES

slide 1
Champagnebar
Oesterbar
Photobooth
Hostess
Barsupport
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Hostess in een rode jurk, bij een champagnebar die champagne van Piper-Heidsieck inschenkt
Cocktailshakers achter een cocktailbar die verschillende cocktails maken!

Hostess

Barsupport

Een van onze overige services naast onze cocktailbars is een Hostess.
Een professioneel evenement kan namelijk niet zonder hostess. Van een warm welkom, door middel van het overbrengen van je gepersonaliseerde boodschap en het serveren van de dranken, tot een prettig “tot ziens”. De juiste service en sfeer is uitermate belangrijk en hostesses zijn een belangrijk onderdeel voor elk evenement.

Verrukkelijke cocktails op een professionele manier bereid. Dit is een must voor elke horeca-ondernemer. Niet voor niets wordt cocktailbereiding door onze barsupport “mixology” genoemd; de wetenschap van drankbereiding. Onze bartenders zijn uitstekend opgeleid, representatief en passen zich razendsnel aan om je gast een unieke ervaring te bieden in jouw eigen zaak of bij een catering. Voor een van onze services, leveren wij bartenders bij uw horecazaak om u te helpen en assisteren.

Fotograaf foto evenement
consulting cocktail

Fotograaf

Consulting

Doordat wij al jaar in jaar uit op de grootste en gaafste evenementen door Nederland werken hebben wij het genoegen gehad om met een veel verschillende fotografen te werken. Door de prettige werksfeer tussen SHAKENSTYLE en deze fotografen hebben wij een wijd portfolio met verschillende fotografen opgebouwd. Hierdoor hebben wij voor u altijd de geschikte fotograaf!

Naast het leveren van professionele en ervaren cocktailshakers voor een cocktail catering, is SHAKE ‘N STYLE gespecialiseerd in het trainen van horeca-personeel: cocktail consulting. Aangezien een succesvolle barsupport begint bij het personeel, zijn getrainde bartenders van essentieel belang. De hygiëne, effectiviteit, dranken-kennis en de juiste service valt allemaal te leren. Ons motto is dan ook: iedereen kan cocktails bereiden met de juiste begeleiding!

Tent evenement
Speakerset

Tenten / overkappingen

Licht & Geluid

Helaas kunnen we in ons land nooit zeker zijn van goed weer! Dus heb jij gerekend op een feest in je tuin, op bedrijfsterrein of buiten in het park, dan kan een party tent of andere vormen van overkapping altijd erg goed van pas komen! Houd jouw cocktailbars droog en neem contact met ons op zodat wij de juiste tent voor jullie evenement kunnen plaatsen!

SHAKENSTYLE beschikt over 2 complete speaker sets inclusief subwoofer en draaitrafel. Elke speakerset kan tot 150 man volume aan. Met deze sets op je feest ben je gegarandeerd van goed volume!

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.