BARSUPPORT

Verrukkelijke cocktails op een professionele manier bereidt is een must voor elke horeca ondernemer. Daarom wordt de cocktailbereiding door onze barsupport niet voor niets “mixology” genoemd. ‘De wetenschap van drankbereiding’. Onze cocktail shakers zijn uitstekend opgeleid, representatief en passen zich razendsnel aan om jouw gast een unieke ervaring te bieden in je eigen zaak.

Onze bartenders

Alle bartenders en cocktailshakers die uitgezonden kunnen worden voor barsupport. Om jullie bar te ondersteunen en assisteren hebben extern een diploma gehaald en zijn intern gescreend. Hierdoor zijn wij zeker dat de SHAKENSTYLE work ethics worden nageleefd. Heb jij een drukke bar in het centrum, een groot restaurant buiten de stad of een uniek concept met speciale cocktails en andere dranken? Dan zorgen wij dat onze cocktailshakers specifiek worden geïnstrueerd zodat ze ook in jouw zaak alle dranken en cocktails perfect kunnen bereiden. Met als insteek een last van jouw schouders te halen.

Opzoek naar bartenders?

Dus ben jij op zoek naar extra hulp achter de bar op piekmomenten? Of besteed jij het liefst de hele personeelsadministratie aan ons uit? SHAKENSTYLE voorziet je in al jouw personeelsbehoeftes. Omdat wij begrijpen dat je opzoek bent naar vaste gezichten voor jouw zaak, maar dat je ook de flexibiliteit wilt hebben om op te schalen op piekmomenten. Wij helpen je hier graag en zorgen dat jij je met de support van flexibel barpersoneel en cocktail shakers kunt focussen op het maximaliseren van de winst in de zaak.

Direct Barsupport inhuren?

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.