CHAMPAGNE

Champagnebar slide

Naast de mobiele cocktailbars en cocktails op locatie die wij leveren, hebben wij ook twee verschillende champagnebars in beheer. Beide champagnebars voegen net die extra classy touch toe aan je evenement. Of het nu een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of zakelijke bijeenkomst is, het zijn altijd eyecatchers! De rode champagnebar is gebrand door Piper-Heidsieck en is rood met goud, de meer klassieke kleuren. De tweede champagnebar is gebouwd van wit hout met staal. Deze bar kan gepersonaliseerd worden door middel van de branding plaat die op de voorkant staat.

Uitrusting Champagnebar

De bars zijn altijd volledig uitgerust met luxe glaswerk wat aangepast wordt op de bubbels die u wenst. Daarnaast zal de bar altijd mooie koelers hebben en zal de bar worden gevuld met gebottelde Prosecco & Champagne. Op verzoek kunnen wij elk merk leveren. Laat ons weten welk merk jullie voorkeur heeft. Er bestaat ook een mogelijkheid om bij ons te proeven.
Zelfs als uw locatie al een mooie cocktailbar van ons heeft staan wilt u een van deze prachtige klassieke champagnebars hebben als een extra verrassing om uw gasten te begroeten. Een geweldig idee voor een bruiloftsontbijt, champagne-recepties en toasts!

Ook zo enthousiast geworden?

Champagnetoren

Wilt u een echt grote eyecatcher bij binnenkomst op uw feest? Dan is het ook mogelijk om een champagnetoren voor u neer te zetten waar de gasten hun champagneglas vanaf kunnen pakken.

wit met stalen champagnebar gevuld met crushed ijs, wijn en frisdranken.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.