HOSTESS

Hostess bij Piper-Heidsieck en Remy Martin, inzetbaar voor evenementen

Een professioneel evenement kan niet zonder een host of hostess. Van een warm welkom voor bezoekers, door middel van het overbrengen van je gepersonaliseerde boodschap, tot een prettig “tot  ziens”. De juiste service en een gepaste sfeer zijn uitermate belangrijk voor ieder evenement. SHAKENSTYLE beschikt over een selectief bestand met representatieve, intelligente en hardwerkende sfeermakers om je event compleet te maken.

Wij hebben in de afgelopen jaren onwijs veel ervaring opgedaan wat betreft hospitality! Congressen, bedrijfsfeesten, grote evenementen en tuinfeesten, we hebben het allemaal in meervoud gedaan. Hierdoor weten wij precies wat voor service verwacht wordt en hoe wij ons het best kunnen presenteren naar uw gasten of medewerkers.

Opzoek naar Hostess werk?

Ben jij representatief, charmant, enthousiast, pro-actief, klantgericht en vind je het fijn om met mensen te werken? SHAKENSTYLE biedt je de mogelijkheid om aan je netwerk te werken terwijl je op de leukste klussen werkt! Werk samen met je vrienden en vriendinnen in een geweldige sfeer.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.