OESTERS

oesterbar slide

Wil je graag je gasten verwennen met een exclusieve lekkernij? Heerlijke Zeeuwse oesters uit de hand geserveerd door een team van representatieve oesterjongens en -meisjes. Onze toppers zijn voor de gelegenheid gekleed en getraind. De outfits kunnen worden afgestemd op uw thema waardoor het hele plaatje perfect klopt! Daarnaast kunnen we de ervaring op basis van uw voorkeur personaliseren. Wilt u namelijk een centrale oesterbar erbij, of liever alleen uit de hand. Wilt u dat er een ziltige gin bij geserveerd wordt, of misschien wel een whiskey, of gewoon heel klassiek met verse citroen en een optionele sjalotvinaigrette, het kan allemaal!

Oesterbar op locatie

Of u nu een uitbundige bruiloft, personeelsfeest, verjaardag of een groot zakelijk evenement plant, SHAKENSTYLE kan u net dat beetje extra bieden. Naast onze cocktails op locatie, cocktailbars op locatie en full service evenementen bieden wij ook oestermeisjes en oesterjongens aan!
Welke locatie u ook kiest, of het bij u thuis is, op kantoor of op een evenementlocatie, wij regelen het. We verzorgen namelijk oesters en meer door heel Nederland! We kunnen onze toppers op pad sturen met een oesterbar en oestergordels, of alleen met oestergordels. Wij passen ons naar uw wensen aan!

Neem vandaag nog contact met ons op om een ​​SHAKENSTYLE ervaring te boeken voor uw volgende evenement.

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook voor onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.