PHOTOBOOTH

Hebben jullie een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of festival, dan wil je natuurlijk dat iedereen daar een tastbare herinnering aan over houdt! En niets is leuker dan een leuke foto met je vrienden of familie! En de allerleukste en spontaanste foto’s maak je met onze Photobooth!

Onze Photobooth huren?

Hij is erg stijlvol en luxe opgezet en kan hij aangepast worden naar jullie thema! Uiteraard kunnen rekwisieten voor op de foto ook meegeleverd worden!
Dit fotohokje zorgt ervoor dat niet alleen jullie, maar ook alle gasten op een speciale manier gefotografeerd worden. Zo heb je na afloop van je evenement schitterende en soms hilarische foto’s van iedereen!

De photobooth is een ultieme ‘selfiemachine’. Je hoeft maar één keer op de knop te drukken en er worden direct meerdere foto’s gemaakt die in de vorm van een fotostrip, in jullie eigen thema, zo uit de photobooth rollen. De fotostrips worden meteen dubbel geprint, zodat je deze kan onderverdelen! Op deze manier houdt iedereen een leuke herinnering over aan jullie evenement!

Doordat de photobooth volledig aanpasbaar is qua uiterlijk kunnen wij deze volledig laten opgaan in het thema van jullie feest. De photobooth is als ‘de kers op de taart’ voor jullie evenement!

Photobooth voor op jou evenement

Er gingen meerdere bedrijven en particulieren je voor. Ben je benieuwd naar onze stijl van werken? Bekijk dan ons portfolio, of lees onze Google reviews voor een overzicht van hun meningen!
Voor een overzicht van onze bars klik je hier. En voor een meer beeld materiaal van de merken waar we voor werken. Maar ook onze shakers en cocktails verwijzen we je graag door naar onze Instagram pagina.

Onze Photobooth huren?